Zákaznická podpora: info@dfbyliny.cz

TŘEZALKOVÝ OLEJ 100ml

Kód: 9116DC5137CB4767BEE8B930A8FAC
304 Kč
Skladem

Detailní informace

Detailní popis produktu

zklidňující účinky na pokožku Využití v péči o pokožku. Třezalkový olej se využívá pro své zklidňující účinky. Je  vhodný pro při péči o namáhanou pokožku po nadměrném slunění. Používá se jako masážní podpůrný prostředek při snížené vitalitě pokožky. Třezalkový olej dodává pokožce potřebné bioaktivní látky, které zvyšují její odolnost. Je vyroben pouze z květů tradičním způsobem. Květ třezalky je ručně sbírán v době příznivého postavení měsíce a vyluhován výhradně přirozeným slunečním svitem. Získaný produkt má sytě rudou barvu a příjemné aroma. Vůně je způsobena třezalkovou silicí. Květ obsahuje katechinové třísloviny, flavonové glykosidy, rutin, quercetin, červený hypericin, pryskyřici, organické kyseliny, provitamin A, vitamin C a další. Nepoužívat při slunění!   Tip pro zdravou výživu Třezalkový olej nedoporučujeme pro vnitřní užití.   Použití Použijte ke kosmetické masáži obličeje, dekoltu či k aromaterapeutické masáži celého těla. Lze jej míchat s jinými rostlinnými oleji a podle žádoucího účinku jej doplňovat éterickými oleji. Přidejte 1 kávovou lžičku do lázně, během koupele ulpí olej na pokožce a po důkladném rozetření navodí příjemný pocit pružnosti a elasticity.   Složení: Hypericum Perforatum Flower Extract, Olea Europaea Fruit Oil   Poznámka: Sluneční macerace   Článek "Třezalkobraní" Video "Třezalkobraní"   Chcete se dozvědět více o regionálních produktech? Čtěte zde.  

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
; var seznam_itemId = "1971"; var seznam_pagetype = "offerdetail"; /* ]]> */